Ανδρέας Μικρούτσικος: Τραγουδιστής πήγε να βιάσει χορεύτρια – Είναι πασίγνωστος

Τι ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για καλλιτέχνη που γνωρίζουν άπαντες και την απόπειρα βιασμού σε βάρος χορεύτριας

Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής ανέφερε στη σημερινή (14/1) εκπομπή της «Super Κατερίνα» ότι μία χορεύτρια από το μπαλέτου του «Άντρες έτοιμοι για όλα» είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο τραγουδιστή.

Όπως είπε πρόκειται για καλλιτέχνη που ξέρουν άπαντες και ο οποίος προσπάθησε να τη βιάσει κλειδώνοντάς τη και κυνηγώντας τη γύρω από το τραπέζι.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες».

«Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της», πρόσθεσε.

«Την ρώτησα «θες να αναλάβω»; Μου λέει «έχω τη μάνα μου, το παιδί μου…» και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη», κατέληξε.