Τροχαίο στη Βούλα: «Η Ferrari δεν έπρεπε να αρπάξει φωτιά τόσο εύκολα» λέει πραγματογνώμονας

Για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό μιλά ειδικός πραγματογνώμονας της Τροχαίας.

Καθώς οι εικόνες και οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το τροχαίο στη Βούλα σοκάρουν, διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία με τη Ferrari.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας της Τροχαίας Παναγιώτης Μαδιάς εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η μοιραία Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός -αδελφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού- άρπαξε φωτιά τόσο εύκολα.

«Αυτό είναι και το δικό μου ερώτημα. Δεν έπρεπε να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο με τέτοια ευκολία που πήρε φωτιά» παρατήρησε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ.

Το όχημα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε δέντρο, προτού τυλιχθεί στις φλόγες.

«Επειδή αυτό το αυτοκίνητο έχει τον κινητήρα πίσω, και πάλι, και με τμήμα του κινητήρα, και με τμήμα του διαμερίσματος του κινητήρα που προσέκρουσε σε σταθερό, πακτωμένο άκαμπτο εμπόδιο, δεν έπρεπε, η πρώτη μου εκτίμηση, να πάρει το αυτοκίνητο φωτιά με τόση ευκολία» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003.

Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

Μάλιστα, για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι η αδελφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού είχε δηλώσει: «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».