Μαϊμού άρπαξε μωρό τριών μηνών και το έπνιξε σε βαρέλι – Βίντεο

«Συμμορίες» από μαϊμούδες στην Ινδία επιτίθενται σε ανθρώπους και προκαλούν το χάος σε ολόκληρη την αχανή χώρα. Οι αρχές προσπαθούν να μειώσουν τον αριθμό των μαϊμούδων προχωρώντας σε στειρώσεις.

Σε ένα τραγικό περιστατικό, ένα μωρό τριών μηνών έχασε τη ζωή του όταν το άρπαξε μια μαϊμού και το πέταξε σε ένα βαρέλι με νερό, με αποτέλεσμα το βρέφος να πεθάνει από πνιγμό.

Ο Κεσάφ, ο πατέρας του μικρού Πρινς, είπε ότι η μαϊμού πήρε το μωρό το βράδυ του Σαββάτου, όταν το μωρό και η οικογένειά του κοιμούνταν.

Η οικογένεια αναζήτησε το παιδί για ώρες, αλλά το βρέφος τελικά βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα πλαστικό βαρέλι με νερό.

Οι συγγενείς πήραν το μωρό στο νοσοκομείο, αλλά εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Γκάντι Καλαντζάρι Πραντές, μόλις 34 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Ινδίας Δελχί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετές πόλεις της χώρας έχουν αντιμετωπίσει την οργή των μαϊμούδων για χρόνια, με τους ντόπιους συχνά να διαμαρτύρονται στις Αρχές.

Μόνο πέρσι, μια συμμορία μαϊμούδων σκότωσε εκατοντάδες κουταβάκια στην πόλη Μαχαράστρα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για μια πράξη εκδίκησης. Το παράξενο περιστατικό αναφέρθηκε πρώτη φορά πριν από έναν μήνα περίπου στην περιοχή Μαχαράστρα Μπιντ, πάνω από 480 χιλιόμετρα από τη Βομβάη.

Τότε, οι χωρικοί άρχισαν να παρατηρούν την αλλόκοτη συμπεριφορά των μαϊμούδων.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ένα σκυλί επιτέθηκε σε ένα μωρό μαϊμουδάκι.

Για να εκδικηθούν τα σκυλιά, οι μαϊμούδες άρχισαν να πιάνουν κάθε σκυλάκι που βρισκόταν στο διάβα τους.

Το έπαιρναν μαζί τους σε κάποιο ψηλό μέρος –όπως ψηλά κτίρια και δέντρα– και το έριχναν στο κενό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό News 18, εάν το κουτάβι δεν πέθαινε από την πτώση, οι μαϊμούδες επαναλάμβαναν τη διαδικασία.

Παρόμοιες καταστάσεις αναφέρθηκαν και σε κοντινές περιοχές, όπως η πόλη Λαβούλ με πληθυσμό 5.000 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις τοπικές αναφορές, εκεί δεν υπάρχουν πια κουταβάκια στους δρόμους κι έτσι οι μαϊμούδες έχουν αρχίσει να επιτίθενται σε παιδιά.