Κορονοϊός: Στόχος του Ρουβίκωνα έγινε η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου – ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση στο γραφείο της Ελένης Γιαμαρέλλου έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) ο Ρουβίκωνας!

Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα μπήκε η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου, καθώς μέλη της αναρχικής συλλογικότητας (έξι συγκεκριμένα, δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες) πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ιατρείο της, στο Κολωνάκι, το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10).

Εξηγώντας την κίνησή του, ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση: «Η κυρία Γιαμαρέλλου απασχόλησε την επικαιρότητα, αρχικά υποστηρίζοντας ότι ο κορονοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία και στη συνέχεια όταν κάλεσε τους πολίτες να πηγαίνουν με τα πόδια όταν έχει αρκετό κόσμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Και συνεχίζει: «Η κυρία ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας Ελένη Γιαμαρέλλου έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ.

Όταν βρέθηκε το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη η κυρία Γιαμαρέλλου με τρομακτική ψυχραιμία είχε δηλώσει πως ”δεν έγινε τίποτα με ένα κρούσμα”. Όταν όμως τα κρούσματα αυξάνονταν εκθετικά, η αισιοδοξία έγινε πιο ”συγκρατημένη”. Κι όσο η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ωρυόταν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για αποστάσεις, απαγορεύσεις μετακινήσεων και καραντίνα σε όλο τον κόσμο, η κυρία Γιαμαρέλλου αποφάσισε να ξεχάσει τον όρκο του Ιπποκράτη και να αρχίσει τα ”πάτερ ημών” θέτοντας σε κίνδυνο όλη την κοινωνία και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες, όπως οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, τις οποίες εμείς καλούμασταν με τον εγκλεισμό μας στο σπίτι μας να προστατεύσουμε».