Συντετριμμένη η μάνα της Λίνας Κοεμτζή: Η κόρη μου δεν αυτοκτόνησε, τη σκότωσαν. Την εκβίασαν κάποιοι άρρωστοι

Συνέντευξη στην Τατιάνα έδωσε η Σταυρούλα Κοεμτζή, η μητέρα της 22χρονης που πριν χρόνια αυτοκτόνησε μετά τη διαρροή προσωπικών φωτογραφιών.

Η Λίνα Κοεμτζή, ένα από τα πρώτα θύματα του revenge pοrn (της εκδικητικής πoρνoγραφίας) στην Ελλάδα ήρθε στο μυαλό πολλών, όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρούσε σχέση με μία κοπέλα και διέρρευσε προσωπικές στιγμές τους σε ιστοσελίδες πoρνoγραφικού χαρακτήρα. Ακολούθησε το τέλος του από τους Ράδιο Αρβύλα, η δημόσια κατακραυγή και οι καταγγελίες από δύο άλλες κοπέλες.

Σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις «βόμβα» για τον κρυφό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live. «Δεν τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι που οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο και θέλω να τονίσω ότι δεν αυτοκτόνησε, την σκότωσαν. Την εκβίασαν με φωτογραφίες και βίντεο κάποιοι άρρωστοι, κάποια παράσιτα του ίντερνετ και της κοινωνίας για να ικανοποιήσουν καθετί άρρωστο που είχαν στο μυαλό τους. Και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε» είπε αρχικά η μητέρα της.

«Εγώ απλά θα ήθελα να θέσω 2 ερωτήματα. Όπως ξέρετε η υπόθεση της Λίνας μπήκε στο αρχείο. Που είναι η πολιτεία; Τι έχει κάνει γι’ αυτό; Η Λίνα δεν αυτοκτόνησε, τη σκότωσαν. Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Στάθης και ο κάθε Στάθης θα συνεχίσουν να ζουν. Αυτές όμως οι κοπέλες πάντα θα ζουν με ανοιχτές πληγές. Όπως η Λίνα μου» συμπλήρωσε η Σταυρούλα Κοεμτζή.

Δείτε το βίντεο