Μησοτάκης: Ο γιος μου θα υπηρετήσει όλη τη θητεία του στον Έβρο

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο και στη συνέχεια μετέβη στο στρατόπεδο που υπηρετεί ο γιος του.

Επίσκεψη στο στρατόπεδο που υπηρετεί ο γιος του Κωνσταντίνος, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Έβρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρετεί στον Έβρο τη θητεία του και είναι στο Πυροβολικό, ενώ ο πατέρας του δεν παραβρέθηκε στην ορκομωσία του, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, ο οποίος του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όσων έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο.

“Μας κάνατε να νιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι”, είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης στον κ. Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο γιος του θα παραμείνει όλη τη θητεία του στον Εβρο, από όπου και θα απολυθεί για να εισπράξει τα συγχαρητήρια από τον μητροπολίτη, καθλώς όπως σχολίασε, οι πατεράδες έρχονται να πάρουν τα παιδιά τους που υπηρετούν εδώ και να τα πάνε αλλού να υπηρετήσουν.

Κατά την παραμονή του στις Φέρες, ομάδα συνοριοφυλάκων πλησίασε τον κ. Μητσοτάκη, τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη που τους παρέχει και του πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο τα διακριτικά της στολής τους.

Πηγή φωτο: e-evros.gr