Τον δάγκωσε επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό: Aγρια επίθεση πελάτη καφετέριας στον ιδιοκτήτη

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη, με πελάτη καφετέριας να επιτίθεται και να δαγκώνει τον επιχειρηματία, επειδή του ζήτησε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να βγει από το κατάστημα.

Όπως εξήγησε ο άτυχος επιχειρηματίας στον Alpha, ο 77χρονος δράστης έγινε έξω φρενών, όταν του ζήτησε να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους, διαφορετικά να περάσει έξω από το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης καφετέριας Αλέξανδρος Παπακωσταντίνου, με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό του, περιγράφει πως έγινε το περιστατικό που προκάλεσε τον τραυματισμό του από 77χρονο, ο οποίος τον χτύπησε και τον δάγκωσε στο μάγουλο.

Η επιθετική συμπεριφορά πελάτη στη Νάουσα, που δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού
Ο θύτης επέμενε να καθίσει στο εσωτερικό του καταστήματος, παρά το γεγονός ότι δεν διέθετε έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι νωρίτερα επιτέθηκε και έφτυσε υπάλληλο αλλού καταστήματος, επειδή δεν του επέτρεψε την είσοδο χωρίς μάσκα.

Για τα δύο περιστατικά ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ο ηλικιωμένος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.