Τζίνα Λολομπριτζίτα: Στα 94 έχει σχέση με 34χρονο, «σου τρώει τα λεφτά», λέει η οικογένειά της – Διαμάχη για την περιουσία

Οικογενειακή διαμάχη ξέσπασε μεταξύ της 94χρονης ντίβας Τζίνα Λολομπριτζίτα και του γιού και του εγγονού της που θεωρούν ότι ο 34χρονος σύντροφός της, της «τρώει» την περιουσία.

Ηθρυλική ιταλίδα ντίβα προσέλαβε δικηγόρο για ν’ ανακτήσει τον έλεγχο της περιουσίας της, πρόκειται για τον γνωστό για τις δικαστικές μάχες του κατά της ιταλικής Μαφίας, Αντόνιο Ιγκρόια.

Πιο συγκεκριμένα η 94χρονη «Lollo» διατηρεί εδώ χρόνια μία ιδιαίτερη σχέση με τον 34χρονο Αντρέα Πιατσόλα, τον οποίο πρόσφατα έκανε βοηθό και μάνατζέρ της. Ο τελευταίος έχει μετακομίσει στο σπίτι της, όχι μόνος αλλά μαζί με την σύντροφό του και την κόρη τους.

Από την πλευρά τους, ο μοναχογιός της ηθοποιού, Μίλκο Σκόφιτς και ο εγγονός της, Ντμίτρι, πιστεύουν ότι ο Πιατσόλα ροκανίζει την περιουσία της γιαυτό και τον κατηγορούν για παραπλάνηση ηλικιωμένου με στόχο την κατάχρηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ζήτησαν από το δικαστήριο την μετάβαση των δικαιωμάτων διαχείρισης της περιουσίας της, ωστόσο οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι η Τζίνα Λολομπριτζίτα είναι ικανή να πάρει ανεξάρτητες αποφάσεις. Στη συνέχεια όμως όταν η υπόθεση έφτασε στο Ανώτατο Δικαστήριο, οι δικαστές έκριναν ότι ήταν ανίκανη να διαχειριστεί τα χρήματά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 και το 2018, ο Πιατσόλα κατηγορήθηκε για απόπειρα πώλησης έργων τέχνης και άλλων αντικειμένων από το σπίτι της ηθοποιού σε δημοπρασία εν αγνοία της, αξίας περίπου 300.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η Τζίνα Λολομπριτζίτα δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα παραπλάνησης από πλευράς Πιατσόλα κι ότι έχει δικαίωμα να ζήσει αλλά και να πεθάνει «εν ειρήνη».