Έξαλλη η Αθηνά Παντελίδου – Έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους

Με ένα τηλεφώνημά του σε συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε.

Εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή ο μουσικοσυνθέτης, ο οποίος είχε πει, μεταξύ άλλων: «Είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου».

«Δεχτήκαμε μόλις ένα τηλέφωνο, η Χρίσλα βασικά, για κάτι που μας έκανε εντύπωση γιατί εγώ την έκανα τη συνέντευξη…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας την τηλεφωνική παρέμβαση του συνθέτη, όταν όμως η εκπομπή ήταν εκτός αέρα λόγω διαφημίσεων.

«Πολλές φορές κάνουμε λάθος ρε παιδί μου. Ας το μαζεύουμε. Λέμε συγγνώμη, έκανα λάθος. Παρασυρόμαστε από όλο αυτό το πράγμα. Να έχει κάποιος τα κότσια και να λέει έκανα βλακεία. Ήταν κακή στιγμή του Τάσου. Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι που έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή.

Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα. Είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε», είχε πει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε τι ειπώθηκε σήμερα στη Super Κατερίνα στο βίντεο: