Πετράκος για τα κανάλια: «Κάνω εμετό στη μούρη σας» – Ξεσπά για όσους τον κατηγορούν για κωλοτούμπα (Video)

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος σε όσους κατέκριναν την κίνησή του να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο όπου επιτρέπονται μόνον εμβολιασμένοι.

Ο τραγουδιστής κατηγορήθηκε για «κωλοτούμπα» επειδή δέχτηκε να εργαστεί για εμβολιασμένους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έκρηξή του.

Αυτά τα σχόλια προκάλεσαν την οργισμένη απάντησή του μέσω βίντεο, όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι η απόφαση αυτή δεν είναι δική του, αλλά της κυβέρνησης:

«Μετά από λίγες μέρες βγήκε απόφαση που έλεγε ότι όλα τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και εστίασης στον εσωτερικό τους χώρο, θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες. Αν θέλεις βάζεις λουκέτο στο μαγαζί σου στο οποίο δουλεύουν 50 οικογένειες και λες κάθομαι σπίτι μου και τρώω τα έτοιμα. Εμείς δεν έχουμε έτοιμα. Όσα λεφτά έχουμε χωράνε στις τσέπες μας και τα μετράμε για να περάσουν οι μέρες.

Δεν έχω λοιπόν επιλογή. Μην ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος λέει, θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από μένα, να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μην συντηρήσω την οικογένειά μου; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου ζητάτε…», ανέφερε χαρακτηριστικά.