Φώφη Γεννηματά: Εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό – Αποσύρει την υποψηφιότητά της από την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.!

«Εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ, με συμπτώματα ατελούς ειλεού», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Στον «Ευαγγελισμό» έκανε εισαγωγή εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, καθώς παρουσίασε υποτροπή του καρκίνου που τήν ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, «η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Μάλιστα, με σημερινή, ιδιαίτερα ανησυχητική ανακοίνωση που ανάρτησε η ίδια στα social media, αναφέρει πως, λόγω της κατάστασής της, αναγκάζεται να αποσύρει την υποψηφιότητά της από την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας, αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Δείτε την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά:

Αξίζει να σημειωθεί πως, λίγες ώρες νωρίτερα, στα social media είχε αναρτήσει τη «Δήλωση υποστήριξης» για την υποψηφιότητά της στις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής & ΠΑΣΟΚ:

«Ξαφνική αδιαθεσία»
Μέσα στην ημέρα, εξάλλου, η κ. Γεννηματά, με ανάρτησή της στο Facebook, έκανε λόγο για «ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής», η οποία δεν τής επέτρεψε να παραστεί σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση στη Νέα Ιωνία. «Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη!», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Θυμίζουμε ότι στις 22 Μαρτίου 2021 η κα Γεννηματά είχε εισαχθεί εσπευσμένα με κολικό του νεφρού και πάλι στον «Ευαγγελισμό», με το πρόβλημά της να αντιμετωπίζεται άμεσα και την ίδια να παραμένει για 24 ώρες στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με το τότε ιατρικό ανακοινωθέν.