Γιατί οι κοντοί άνδρες κάνουν περισσότερο και καλύτερο σeξ

Θεωρείς ότι το ύψος σου δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στη ζωή και την προσωπικότητά σου; Ενδεχομένως να είναι έτσι, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Κι όμως, υπάρχουν πολλοί άνδρες με ύψος κάτω των 170 εκατοστών, οι οποίοι ‘πάσχουν’ από το ναπολεόντειο σύνδρομο.

Το σύνδρομο αυτό δημιουργεί άγχος, στρες, αλλά και θυμό πολλές φορές σε όσους το έχουν και σχετίζεται με το ύψος τους. Λέγεται μάλιστα πως όλα αυτά τα συμπτώματα τα είχε και ο ίδιος ο Ναπολέων, καθώς ήταν αρκετά κοντός και κάπως έτσι το συγκεκριμένο ‘σύνδρομο’ έμεινε στην ιστορία με το όνομά του.

Όλα αυτά, όμως, ήρθε να τα αλλάξει μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ‘Journal Of Sexual Medicine‘ σχετικά με τις σeξoυαλικές επιδόσεις ανδρών με βάση του ύψους τους. Στην έρευνα πήραν μέρος 531 ετεροφυλόφιλοι άνδρες ηλικίας από 20 έως 54 ετών και απ’ ότι φάνηκε όσοι είχαν ύψος κάτω του 1.75 μ. έκαναν πολύ περισσότερο σeξ από ψηλότερούς τους. Μπορεί η κοινή γνώμη να πιστεύει πως το ύψος αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους περισσότερους άνδρες, προκειμένου να βρουν ερωτικό σύντροφο, τα αποτελέσματα όμως έδειξαν πως η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Tom Cruise, Katie Holmes

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι κοντοί άνδρες προσπαθούν περισσότερο από τους ψηλούς να βρουν σύντροφο, κάτι που τελικά αποδίδει, ενώ παραμένουν πιο πιστοί σε μια σχέση μόλις βρουν την κατάλληλη γυναίκα.

Παράλληλα, είναι καλύτεροι και στο σeξ, καθώς το ύψος τους τούς επιτρέπει να δοκιμάσουν πολλές και διαφορετικές στάσεις με τη σύντροφό τους, σε αντίθεση με έναν ψηλό και άκαμπτο άνδρα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πολλές γυναίκες (διάσημες ή μη) επιλέγουν για ταίρι τους έναν κοντύτερο άνδρα. Στο τέλος της ημέρας, το ύψος είναι απλά ένα νούμερο. Έτσι δεν είναι;

Πηγή: oneman.gr