Συνελήφθη χήρα λαϊκού τραγουδιστή για παράνομη οπλοκατοχή – Μέχρι και χειροβομβίδες βρέθηκαν στο διαμέρισμά του

Ταλαιπωρία για την 80χρονη χήρα

Μια απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη η χήρα αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή η οποία συνελήφθη με την κατηγορία παράνομης οπλοκατοχής.

Η γυναίκα του γνωστού καλλιτέχνη που άφησε την τελευταία του πνοή πριν από τέσσερα χρόνια, είχε κληρονομήσει από τον σύζυγό της δυο διαμερίσματα σε Γλυφάδα και Εξάρχεια. Πριν από έναν χρόνο, η γυναίκα αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι στην Γλυφάδα και τότε ήταν που ήρθε αντιμέτωπη με τα πολεμικά… ευρήματα.

Στο πατάρι του σπιτιού, βρέθηκαν μέσα σε σακούλες, τρείς χειροβομβίδες, τρία πιστόλια και δεκάδες φυσίγγια. Πανικόβλητη η γυναίκα δεν ήξερε τι να κάνει και αρχικά μετέφερε τον οπλισμό στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οδό Βουλγαροκτόνων.

Τρεις μήνες μετά, η ηλικιωμένη μετά από συμβουλές της οικογένειάς της, μετέβη στο Α.Τ. Εξαρχείων και μίλησε στους αστυνομικούς για τον οπλισμό που είχε ανακαλύψει στο διαμέρισμα του συζύγου της. Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και πυροτεχνουργοί του στρατού οι οποίοι απομάκρυναν τις χειροβομβίδες.

Ωστόσο, ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθεί η 80χρονη με την κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή.