Δημοσιογράφοι ΣΚΑΪ: «Ας επικρίνουμε και μια φορά τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα»

«Ε… ας επικρίνουμε και μια φορά τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα»

Σε άλλο επίπεδο έχουν φτάσει τον σουρεαλισμό στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ που νυχθημερόν πλέκουν τα εγκώμια της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρωί της Τετάρτης, δύο ημέρες μετά το τρολάρισμα της Μαρίας Αναστασοπούλου για τα gigabyte που μοιράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους νέους προκειμένου να τους πείσει να εμβολιαστούν, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε έναν αλλόκοτο διάλογο με τον Δημήτρη Οικονόμου που «μαρτύρησε» την αλήθεια που ήδη γνωρίζουν οι τηλεθεατές.

Η Αναστασοπούλου διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα της ημέρας, σχολίασε τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι τελειώνουμε με την πανδημία!

Ο Οικονόμου έσπευσε να σχολιάσει ότι «δεν χρειάζεται να επικρίνουμε τον πρωθυπουργό για μια κουβέντα που είπε» με την Αναστασοπούλου να απαντάει με νόημα: «Ε… ας επικρίνουμε και μια φορά τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα».

Η απάντηση δε του Οικονόμου στην παρατήρησή της ήταν τουλάχιστον ξεκαρδιστική: «Δεν κάνουμε κ τίποτα άλλο από το πρωί μέχρι το βράδυ επικρίνουμε την κυβέρνηση» σχολίασε ο δημοσιογράφος του συστημικού τηλεοπτικού σταθμού.