Η Αστυνομία διέλυσε με Αύρα και χημικά τους αντιεμβολιαστές (εικόνες, βίντεο)

Λίγη μόνο ώρα κράτησε η συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα, καθώς η Αστυνομία τη διέλυσε με χρήση Αύρας και χημικών.

Με Αύρες και χημικά η Αστυνομία διέλυσε τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών που ισχυρίζονται ότι διαμαρτύρονται κατά του «υποχρεωτικού εμβολιασμού».

Η συγκέντρωση ήταν πολύ μικρότερης απήχησης από την προηγούμενη. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και μικρές εθνικιστικές ομάδες, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί σε άλλα σημεία της πλατείας.

sygkentrosi2

Η αστυνομία είχε λάβει τα μέτρα της έχοντας θέσει φραγμούς ώστε να αποτρέψει ενδεχόμενο αποκλεισμό της λ. Αμαλιας ή την είσοδο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ξύλο μεταξύ αντιεμβολιαστών και αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια

Επεισόδιο έλαβε χώρα μεταξύ των δύο συγκεντρώσεων που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ομάδα αντιεμβολιαστών που ανηφόριζε προς το Σύνταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες κρατώντας ελληνικές σημαίες, πιάστηκε στα χέρια με ομάδα αντιεξουσιαστών.

Την ώρα που στο Σύνταγμα πραγματοποιείται συγκέντρωση αντιεμβολιαστών που ισχυρίζονται πως τάσσονται κατά του «υποχρεωτικού εμβολιασμού», λίγα μέτρα πιο πέρα στα Προπύλαια αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση.

Οι δύο ομάδες έπειτα από αντεγκλήσεις ήρθαν στα χέρια, με έναν άνδρα να τραυματίζεται ελαφρά.