Η Φαίη Σκορδά έκανε επίθεση στη Δανάη Μιχαλάκη με… σπόντα στην Καινούργιου: Μίλησε εκεί που της ταιριάζει

Η Φαίη Σκορδά, αντί να ζητήσει συγγνώμη για τις λάθος πληροφορίες για το γάμο της Δανάης Μιχαλάκη, έκανε επίθεση στο.. “θύμα” – Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Όλα του γάμου… δύσκολα και η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα διαψεύστηκαν αφού τελικά η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, η Δανάη Μιχαλάκη και ο αγαπημένος της δεν παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή, όπως επέμεναν κατηγορηματικά οι δυο παρουσιαστές.

Μάλιστα, Λιάγκας και Σκορδά δεν πίστεψαν ούτε τη μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, τη Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία διέψευσε το γεγονός μέσω instagram.

Εκείνοι επέμεναν ακόμα και την ίδια μέρα που υποτίθεται ότι θα γινόταν ο γάμος.

Τελικά, γάμος δεν έγινε και οι δυο παρουσιαστές είναι λογικό να νιώθουν εκτεθειμένοι.

Σήμερα, η Φαίη Σκορδά μίλησε στον αέρα της εκπομπής της, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί αναφέροντας ότι η πηγή τους ήταν μέσα από το κανάλι και δεν είχαν λόγο να την αμφισβητήσουν.

Ακόμα, η παρουσιάστρια εξαπέλυσε επίθεση κατά της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία έκανε δηλώσεις σε άλλη εκπομπή και άλλο κανάλι για τον υποτιθέμενο γάμο της και συγκεκριμένα στην κάμερα του Open και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Φαίη Σκορδά έβαλε στο στόχαστρο τη Δανάη Μιχαλάκη που μίλησε στο Open, το οποίο συνάντησε την ηθοποιό σε θεατρική παράσταση που παρακολούθησε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε τα εξής:

“Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλοι μέρα με αυτό και ξαφνικά βγήκαμε την Πέμπτη με χαρά να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό.

Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε “να το πούμε”; Και μας είπαν “Πείτε το”. Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε, για καλό.

Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση, μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται”.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε με νόημα τα εξής:

“Για μένα υπήρχε αυτή η πληροφορία, δεν μπορώ να μην πιστέψω ανθρώπους που συνεργάζομαι εδώ στον ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια, γιατί σημαίνει εκεί κάτι άλλο, ότι δεν εμπιστεύονται εμένα. Είναι σοβαρά κάποια πράγματα. Γιατί όταν μου λένε αυτή την πληροφορία, σημαίνει μετά ότι είναι προσωπικό για την Φαίη και λέμε άλλες πληροφορίες.

Για μένα ισχύει η πληροφορία. Το ότι δεν έγινε είναι άλλο θέμα, άκουσα πολλά σενάρια, δεν θέλω όμως να επεκταθώ. Υπήρχε η πληροφορία και μάλιστα μέσα από τον ίδιο τον σταθμό, άρα μάλλον ίσχυε και κάτι άλλο συνέβη. Δεν μου ζητήθηκε ποτέ να το διαψεύσω, δεν μου ζητήθηκε ποτέ να μην το παίξω, ούτε είμαστε τρελοί να πούμε ξαφνικά ότι παντρεύονται οι άνθρωποι. Απλώς, δεν θέλω να αμφισβητείται η πρόθεση. Είναι σαν να λες ότι θέλαμε να κάνουμε κακό. Υπήρχε η πληροφορία και θα μπορούσε κάποιος να πάρει να πει μην το πείτε, αλλάξτε το, διαψεύστε το, δεν το θέλουμε. Κανείς δεν είπε τίποτα, ίσα ίσα.

Δίνω πάντα τον χρόνο που χρειάζεται σε καταστάσεις και πρόσωπα κάθε φορά. Για κάποια άλλα πρόσωπα το αφήνω έτσι και περνάει, για το συγκεκριμένο ήθελα να τοποθετηθώ. Ακόμα τα έχουμε καλά με τα μυαλά μας, 10 άτομα εδώ”.

Η σπόντα στην Κατερίνα Καινούργιου και η απάντηση

Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της θύμωσε για τη διατύπωση της Σκορδά ότι η Μιχαλάκη μίλησε σε άλλο κανάλι επειδή αυτό της ταίριαζε και είπε:

“Το να έχεις κάνει λάθος σε κάποιο ρεπορτάζ έχει συμβεί σε όλους και σε εμένα και εγώ έχω βγει και έχω ζητήσει συγγνώμη. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, με έχουν υποβιβάσει, με έχουν ειρωνευτεί, κάποιοι θεωρούσαν ότι είναι οι καλύτεροι και είναι πάνω απ’ όλους”.