Απίστευτο περιστατικό στο Ωραιόκαστρο: Ντελιβεράς έπεσε σε παγίδα με τεντωμένη πετονιά στον δρόμο

Μοτοσικλετιστής που περνούσε από το σημείο βρέθηκε στο οδόστρωμα, γλιτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα.
Από του Χάρου τα δόντια, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του με τη μορφή… πετονιάς, γλίτωσε ένας μοτοσικλετιστής στο Ωραιόκαστρο.

Άγνωστοι, προφανώς επηρεασμένοι από κάποια ταινία που είδαν την περίοδο της καραντίνας, έστησαν πραγματική παγίδα θανάτου, στην οδό Καβασίτου, κάθετη επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στο ύψος της Μουσικής Σχολής, καθώς δεν δίστασαν να τεντώσουν μία πετονιά από τη μία άκρη του δρόμου στην άλλη.

Σύμφωνα με το oraiokastro24.gr, ένας άτυχος άνδρας, ο οποίος πέρασε από το σημείο με το μηχανάκι του, δεν είδε την τεντωμένη πετονιά, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της.

Και μπορεί το τζάμι της μηχανής του να τον προστάτεψε και να μην ακούμπησε το σώμα του, ωστόσο έχασε την ισορροπία του και τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, πέφτοντας τελικά στο οδόστρωμα.

Προσπαθώντας μάλιστα να συνειδητοποιήσει τι του είχε συμβεί, άκουσε φασαρία από ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην άκρη του δρόμου, συνειδητοποιώντας πως μέσα από αυτό κάποιος είχε τεντώσει ξανά την πετονιά, περιμένοντας το επόμενο θύμα του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε πάντως η αστυνομία, η οποία ερευνά την πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν η πετονιά, η οποία δεν κόβεται εύκολα, έβρισκε τον μοτοσικλετιστή στον λαιμό, θα μπορούσε να αποβεί μοιραία ακόμα και για τη ζωή του, όπως άλλωστε και η πτώση του από το μηχανάκι.