Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα… ΙΕΚ είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι» (Βίντεο)

«Κατοχή με τόσες επαναστάσεις δεν έχει υπάρξει ξανά»

Από το περασμένο σαββατοκύριακο η δήλωση του Θάνου Καλλίρη στις Roomies και το MEGA συνέχιζε να απασχολεί τη δημοσιότητα. Και όλοι περίμεναν την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού από την εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Θάνος Καλλίρης ρωτήθηκε από τις Roomies αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» του το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Σήμερα… ήρθε η ώρα να πάρει θέση και η ίδια η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δεν γίνεται» έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση στον πρώην της.

Η αφοπλιστική απάντηση

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Θάνου Καλλίρη, όπως την μετέδωσε μέσα στη βδομάδα ο Νίκος Μουτσινάς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ναταλία Γερμανού είπε «κατοχή με τόσες επαναστάσεις δεν έχει υπάρξει ξανά» και συμπλήρωσε.

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα».