Κραυγή αγανάκτησης από γυμνάστρια: “Πεινάμε, υπάρχει κανείς να μας ακούσει; – Σεβαστείτε μας – Θα πεθάνουμε από την πείνα” (βίντεο)

Η Χριστίνα Ματθαίου ιδιοκτήτρια Γυμναστηρίου μέσω του λογαριασμού της στο facebook με τους λογαριασμούς στα χέρια ρεύματος, τηλεφώνου και φορολογικών εισφορών, εξηγεί την οικονομική δραματική κατάσταση που περνά αυτή αλλά και όλος ο κλάδος της εδώ και 10 μήνες που είναι κλειστά τα γυμναστήρια σε όλη την χώρα.

Δείτε τι αναφέρει για τις επιστραπτέες προκαταβολές στον κλάδο των γυμναστηρίων που από τις 6 έχει πάρει δύο και τα έξοδα τρέχουν με κλειστό γυμναστήριο….

“Μας έχετε κλειστούς 12 μήνες, δεν μας δίνετε κανένα δικαίωμα επιλογής άλλο, και θα σας πω ότι εγώ το σέβομαι…. γιατί δεν μας βοηθάτε, πού είναι ο αρμόδιος υπουργός. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι;

Για ποια ανθρωπινά δικαιώματα μιλάτε όταν ο κόσμος πεινάει… Πεινάμε κύριοι τα γυμναστήρια…

Υπάρχει κανείς να μας ακούσει;

Εγώ προσωπικά τον πιστεύω τον ίο, είμαστε ένα πειθαρχημένο επάγγελμα, σεβόμαστε τον ίο, τους αρρώστους, τους ασθενείς, με αυτούς δουλεύουμε σεβαστείτε μας.

Έχω θυμό και οργή και σας ζητώ συγνώμη αλλά τρώνε παιδιά μέσα από αυτές τις επιχειρήσεις… Δεν θα πεθάνουμε από τον κορονοϊο και θα πεθάνουμε από την πείνα….”

Το βίντεο της γυμνάστριας στο facebook έχει κάνει 380.000 προβολές, ας ελπίσουμε να το δει το κράτος και να διορθώσει αυτή την αδικία….