Μαρία Ηλιάκη: Έφτασε και για μένα η ώρα να γίνω μάνα

Ποια είναι τα πρώτα λόγια της γνωστής παρουσιάστριας μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της είδησης για την εγκυμοσύνη της, η Μαρία Ηλιάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, και μοιράστηκε με τους φίλους της, συναισθήματα και σκέψεις.

Η Μαρία Ηλιάκη που επέλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η επιθυμία της να γίνει μαμά έγινε πραγματικότητα. Αυτή την περίοδο μάλιστα την απολαμβάνει στην Ζυρίχη όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης.

“Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες (στο βίντεο) είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευνές. Με έχετε σκλαβώσει.

Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.

Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες.

Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω”.