Όταν η Ματίνα Παγώνη συνάντησε τον Τάκη Ζαχαράτο – «Απολαυστικό» τετ α τετ! (vid)

Η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είχε προσκαλέσει τον Τάκη Ζαχαράτο, ώστε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο και να τη γνωρίσει, μετά την «απολαυστική» μίμηση που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος ως Ματίνα Παγώνη.

Ωστόσο, η παθολόγος είχε παρατηρήσει ότι στη μίμησή του ο καλλιτέχνης δεν πέτυχε τη φωνή της ακριβώς και ότι υπήρξε μια αστοχία στο μαλλί.

Τελικά, αυτή η συνάντηση έγινε με την πραγματική Ματίνα Παγώνη να συναντά τη… fake Ματίνα Παγώνη. Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram βίντεο από τη θρυλική αυτή συνάντηση όπου κομμωτής διορθώνει το μαλλί του για να μοιάζει περισσότερο στην κυρία Παγώνη και η… αληθινή Ματίνα Παγώνη μπαίνει στο δωμάτιο.

«Εγώ δέχτηκα την πρόσκληση. Χαίρομαι που σε γνωρίζω» είπε χαμογελαστή η παθολόγος. Ακολούθησε η «ανάκριση» της γιατρού από τον Τάκη Ζαχαράτο. «Δεν θα μπορούσα να χάσω την ευκαιρία ως Ματίνα να μην ρωτήσω την αυθεντική Ματίνα τρεις ερωτήσεις», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος ως Ματίνα Παγώνη στην πραγματική Ματίνα Παγώνη.