Ανησυχία στο Μαξίμου για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Φοβούνται ότι η εκπομπή θα σφυροκοπήσει το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός για την εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» που επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτό δείχνει και την ετοιμότητα της επικοινωνιακής ομάδας που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Ούτε καν σατιρικές εκπομπές. Για την ακρίβεια, αναμένουν να δουν τι στάση θα τηρήσει η γνωστή εκπομπή απέναντι προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι εδώ και χρόνια, η επικοινωνιακή ομάδα έχει καταφέρει να κρατήσει τις γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη, είτε ως αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είτε ως πρωθυπουργού, μακρυά από τα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η εκπομπή που αρχίζει σε λίγη ώρα στον τηλεοπτικό σταθμό Open, είναι «επτασφράγιστο μυστικό» ακόμα και εντός του καναλιού.

Στην επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου υπάρχει έντονη η ανησυχία πως η εκπομπή θα είναι ένα πραγματικό σφυροκόπημα κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε εάν η ανησυχία τους έχει βάση.

Βίντεο όπως αυτά είναι που ανησυχούν το μέγαρο Μαξίμου: