Σε απάτησε ο άντρας σου; 10 νόμιμοι τρόποι για να πάρεις το αίμα σου πίσω!

*Το παρακάτω κείμενο είναι χιουμοριστικό

Ανακάλυψες ότι ο άντρας σου σε απατά; Μην του σκάσεις τα λάστιχα, μην του γρατζουνίσεις το αμάξι, μη βάλεις λόγια στο αφεντικό του για να τον απολύσει και μην προσπαθήσεις να του βγάλεις τα μάτια με γυμνά χέρια. Συγκρατήσου

Το καταλαβαίνω ότι η αδρεναλίνη εκείνη τη στιγμή χτυπάει κόκκινο αλλά προσπάθησε με κάθε τρόπο να διατηρήσεις τη λογική και την αξιοπρέπειά σου.

Παρακάτω θα βρεις 10 καθόλα νόμιμους-αλλά μοχθηρούς- τρόπους για να πάρεις το αίμα σου πίσω:

1. Σταμάτα να του πλένεις τα εσώρουχα ή αν είναι ανοιχτόχρωμα, πλύντα μαζί με τα χρωματιστά. Φαντάσου τη χαρά που θα νιώσει η ερωμένη του μόλις τον δει με βρώμικο ή ροζ σλιπάκι. Στην τελική γυναίκα του είσαι όχι υπηρέτριά του. Ας πάει σε εκείνη να τον πλύνει, να τον καθαρίσει και να τον ταΐσει.

2. Αποχή από το σεξ. Αφού το βρίσκει από αλλού τι σκοτίζεσαι; Θα στο ζητήσει, αλλά μη δεχτείς. Δεν του αρκεί η επιβεβαίωση της ερωμένης, θέλει και την επιβεβαίωση τη δική σου. Ο άνθρωπος αυτός θα συνεχίσει να είναι άπιστος ό, τι κι αν κάνεις, μη νομίζεις δηλαδή ότι η «παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών» εκ μέρους σου θα τον μετατρέψει μαγικά σε ένα πιστό σύζυγο.

3. Πες τι σου συνέβη σε όλους και στρέψ’ τους εναντίον του. Σε ποιον δεν αρέσει το κουτσομπολιό; Ξεκίνα το λοιπόν… Βγες έξω και πες εσύ πρώτη την ιστορία σου γιατί η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Θα τους πάρεις όλους με το μέρος σου και δεν θα δεχτούν καν να τον ακούσουν ο, τι κι αν έχει να πει. Θα πέσουν όλοι να τον φάνε και δεν θα μπορεί με τίποτα να σε αντικρούσει.

4. Δεν είσαι μόνη σου και αυτό ο σύζυγός σου πρέπει να το γνωρίζει. Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι. Τους στήριζες τόσο καιρό και όποτε σε χρειάστηκαν ήσουν στο πλευρό τους. Τώρα είναι η σειρά τους.

5. Πάρε με το μέρος σου τους κοινούς σας φίλους και αν μπορείς «κλέψε» και μερικούς από τους δικούς του. Καιρός όλοι να μάθουν ότι είναι ένας χαμένος, ένας απατεώνας και πολύ καλά θα πάθει να μείνει μόνος του. Οι σωστοί άνθρωποι δεν υποστηρίζουν τέτοιες άσχημες συμπεριφορές οπότε να είσαι σίγουρη πως μόλις μάθουν την αλήθεια θα τον διαγράψουν από τη ζωή τους και θα πάρουν το μέρος σου κάτι που θα τον πονέσει πολύ.

6. Ντύσου, στολίσου, γίνε πιο όμορφη από ποτέ. Πάνε οι εποχές που κυκλοφορούσες άβαφτη, με φόρμες ή με τις πιτζάμες σου, άλουστη, απεριποίητη. Δείξε του ότι η διατροφή που σου δίνει έπιασε τόπο. Ήταν κακός σύζυγος, είναι όμως καλός πατέρας. Άφησέ του τα παιδιά, κάνε ένα ολικό makeover, ντύσου σέξι και βγες να δεις πως θα τον «τσούξει». Επιβράβευσε και λίγο τον εαυτό σου. Το αξίζεις.

7. Να νιώθεις υπέροχα και να το δείχνεις. Ζήσε τη ζωή σου και τρίψτου το στα μούτρα. Η ευτυχία είναι μεταδοτική. Σύντομα θα γνωρίσεις κάποιον άλλον και θα νιώσεις ξανά καλά.

8. Το γέλιο σώζει ζωές. Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο από το γέλιο. Να γελάς όσο περισσότερο μπορείς. Θα το λάβει το μήνυμα και θα μπει σε σκέψεις. Άστον εκεί να κάθεται με τις σκέψεις του και να κλαίει για το λάθος που έκανε.

9. Πέτα τον έξω από το σπίτι όσο γρηγορότερα γίνεται. Σε σπίτι ζείτε, όχι σε οίκο ανοχής και ο σύζυγός σου δεν είναι κανένας ναύτης που λείπει 9μηνα και 12μηνα οπότε δικαιολογείται πάνω στην ανάγκη του να κάνει κουτσουκέλα. Εάν θέλετε και οι δύο να σώσετε το γάμο σας, τότε ψάξτε το, δεν χρειάζεται όμως το διάστημα αυτό να μένετε κάτω από την ίδια στέγη. Από τη στιγμή που ντρόπιασε έτσι τη γυναίκα που παντρεύτηκε και το σπίτι του να ψάξει να βρει τις ανέσεις της οικίας του κάπου αλλού.

10. Προχώρα και μην κοιτάς πίσω. Δεν σου αξίζει η περιφρόνηση, αλλά ο σεβασμός. Κανείς δεν θα σε σεβαστεί προτού σεβαστείς εσύ η ίδια τον εαυτό σου και το σεβασμό αυτό που αναζητάς δεν θα τον βρεις από τον άπιστο σύζυγό σου.

Πηγή: divorcedmoms.com