Πελέ για Μαραντόνα: «Μια μέρα θα παίξουμε μαζί μπάλα στον ουρανό»

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Σίγουρα μια μέρα θα κλωτσήσουμε μαζί μια μπάλα στον ουρανό», είπε σε σύντομη δήλωση που μεταβιβάστηκε στο Reuters μέσω εκπροσώπου του.

Ο Μαραντόνα δίπλα στον Πελέ που παίζει κιθάρα, 40 χρόνια πριν

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία- ντοκουμέντο στον λογαριασμό στο Instagram, που τον απεικόνιζε μαζί με τον άσσο της μπάλας, Πελέ. Οι δυο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές έβγαλαν τη φωτογραφία πριν 40 χρόνια. Στη φωτογραφία φαίνεται ο Πελέ να παίζει κιθάρα και δίπλα τον απολαμβάνει ο νεαρός Ντιεγκίτο. Στη σχετική ανάρτηση, ο Μαραντόνα τον αποκαλεί “βασιλιά”.

«Σήμερα αυτή η φωτογραφία έγινε 40 ετών. Ήταν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όταν συναντηθήκαμε. Πόσο νέοι ήμασταν… Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, βασιλιά Πελέ, με πολλή δύναμη», είχε γράψει ο Βραζιλιάνος θέλοντας να ευχηθεί ανάρρωση στον Πελέ.

Μάλιστα, όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, εισήχθη πάλι στο νοσοκομείο, εξαιτίας της ουρολοίμωξης που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.