Απαιτεί από τον αρραβωνιαστικό της να ξοδέψει 3.000 ευρώ για του Αγίου Βαλεντίνου

Πολλοί από εμάς θα ήμασταν ευχαριστημένοι αν το άλλο μας μισό μας χάριζε, μια κάρτα με ωραίες φράσεις ή ένα μπουκέτο λουλούδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά για την Chantal Blakey, δεν ισχύει το ίδιο.

Η 22χρονη σύμβουλος ακινήτων από το Μπλάκπουλ της Αγγλίας, έχει μεγάλες προσδοκίες όταν έχει να κάνει με την ιδιαίτερη για εκείνη ημέρα. Πιστεύει πως αυτή η ξεχωριστή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν πρέπει να είναι μόνο για μια μέρα αλλά θα έπρεπε να διαρκέσει μια εβδομάδα.

Η πανέμορφη Chantal, γράφει μια λίστα ρομαντικών επιθυμιών που θέλει να της εκπληρώσει ο αρραβωνιαστικóς της Joe Kyles, που είναι personal trainer.

Many of us would be content if our other halves stretched to a card and a bunch of flowers on Valentine's Day, but for Chantal Blakey, pictured with fiancé Joe Kyles, that would just not cut it

Η 22χρονη δεν θα είναι ευχαριστημένη αν ο αγαπημένος της, δεν ξοδέψει για τις επιθυμίες αυτές τουλάχιστον 2500 αγγλικές λίρες (3000 ευρώ περίπου).

Chantal draws up a list of romantic demands for Joe, a personal trainer, 11 months in advance, and will not be content unless he spends £2,500 lavishing her with gifts

Στη λίστα της φέτος είναι το αγαπημένο της πρωινό στο κρεβάτι, μια κάρτα με ένα έξυπνο μήνυμα (αν δεν είναι καλό, θα τον κάνει να το ξαναγράψει), στην συνέχεια θέλει να δεχτεί «βομβαρδισμό λουλουδιών» όταν φτάσει στη δουλειά, όπου το γραφείο της να πλημμυρίσει με μπουκέτα από λουλούδια.

Η λίστα της περιέχει διαμονή σε 5 αστέρων ξενοδοχείο και ταξίδια

In the build up to the big day, Chantal confessed to getting into the spirit by watching rom-coms, listening to her favourite love songs and decorating her house - which she shares with Joe - with balloons, red hearts and pink love signs