Νομίζαμε ότι η εκπομπή του Λιάγκα είχε ήδη πιάσει πάτο. Κάναμε λάθος.

Τηλεκανίβαλοι διασύρουν τη φοιτήτρια που δέχτηκε σeξουαλική επίθεση στη Θεσσαλονίκη.

Η σοκαριστική σeξουαλική επίθεση που δέχτηκε φοιτήτρια του ΑΠΘ μέσα στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου φαίνεται ότι για τον Γιώργο Λιάγκα και για την παρέα του είναι απλώς αφορμή για ακόμη περισσότερο «χαβαλέ» με γελοίους χαρακτηρισμούς και σeξιστικά σχόλια.

Η επίθεση παρουσιάστηκε ως «ο φοιτητής που τόλμησε να εκτονωθεί στην πλάτη νεαρής φοιτήτριας», ενώ όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον «ρεπόρτερ» από τη Θεσσαλονίκη την ηλικία του θύτη και εκείνος απάντησε ότι είναι 20 χρονών το μόνο που βρήκε να σχολιάσει ήταν «έτσι εξηγούνται όλα» γιατί προφανώς στο μυαλό της όταν είσαι 20 χρονών είναι αναμενόμενο να εκσπερματώνεις πάνω στην πλάτη μιας τυχαίας κοπέλας.

Ακολούθησε «αναπαράσταση» της στιγμής της επίθεσης που προφανώς τους φάνηκε πολύ αστεία και συνέχεια να γελούν χωρίς στιγμή να σκεφτούν το πώς ένιωσε το θύμα.

Η δική μας ερώτηση είναι γιατί δεν έχει επέμβει ακόμη το ΕΣΡ για το αηδιαστικό θέαμα που παρουσίασε το πάνελ του πρωινάδικου εξευτελίζοντας την κοπέλα και γελοιοποιώντας μια σeξουαλική επίθεση.