Κωμικός μάζεψε 200.000 για τον 9χρονο με νανισμό που έκλαιγε λόγο του bullying

Ο κωμικός Brad Williams, συγκέντρωσε 200.000 δολάρια σε χρόνο ρεκόρ για τον 9χρονο που πάσχει από νανισμό και έκλαιγε σπαρακτικά στο βίντεο, ζητώντας από την μητέρα του να του δώσει μαχαίρι για να αυτοκτονήσει.

Ο κωμικός που πάσχει και εκείνος από νανισμό θέλει να στείλει το παιδάκι στην Disneyland και έτσι σκέφτηκε να ζητήσει από τον κόσμο την βοήθειά τους.

Αρχικά ζήτησε από τον κόσμο να τον βοηθήσει για να μαζέψει 10.000 δολάρια όμως σε απίστευτο χρόνο όχι μόνο ξεπέρασε το ποσό που ζήτησε έγιναν σχεδόν 200.000. Η ανταπόκριση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Δημιούργησε καμπάνια στο GoFundMe και έγραψε: “Δημιουργώ αυτή την καμπάνια για να βοηθήσω τον Quaden και την μητέρα του να ταξιδέψουν στην Disneyland, να μείνουν σε ωραίο ξενοδοχείο και να το χαρούν. Αυτό το παιδί αξίζει χαρά γιατί είναι άνθρωπος όπως και όλοι μας.”

Η δημοσίευση του Brad Williams στο twitter.

Το βίντεο που σπαράζει καρδιές και έγινε viral

Ένα εννιάχρονο αγόρι που πάσχει από νανισμό εμφανίζεται σε βίντεο να ζητεί από την μητέρα του να του φέρει ένα σχοινί για να κρεμαστεί, αφού θέλει να πεθάνει λόγω του bullying που δέχεται στο σχολείο.

Το βίντεο με το κλάμα του παιδιού ανέβασε στα social media η μητέρα του Yarraka Bayles. Η μητέρα του παιδιού τράβηξε το βίντεο όταν πήγε να πάρει τον μικρό από το σχολείο και εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλαιγε με λυγμούς.

Ο μαθητής, ο οποίος έχει τον πιο κοινό τύπο νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία (achondroplasia), είπε στη μητέρα του: «Δώσε μου σχοινί, θέλω να αυτοκτονήσω. Θέλω να μαχαιρώσω την καρδιά μου, θέλω κάποιος να με σκοτώσει».

Η μητέρα κοινοποίησε το βίντεο γράφοντας «Αυτά είναι τα αποτελέσματα του bullying. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω».